It’s just one of my way to express my self

About Me

me.jpg isnatul arifah

Born on October 25th, 1989. Student of Economic, at Syarif Hidayatullah State Islamic University Jakarta. Now live in Ciputat, Tangrang Selatan.

About Me

I am the one who’s still looking at my self, try to know “WHO AM I”

Thanks to see my blog I am 0pend to be friends to  every one……..

Comments on: "About Me" (22)

  1. latif alfaqih said:

    fa web nya buagusssssssssssssssss
    wa ajarin donk

  2. this is cool website….

    i love you fa…
    from this day on, now and forever more…..
    its very nice to know you…..

  3. Mas Tondho said:

    AF1

    AF1

  4. sakra_semangat said:

    wah….,subhanalloh ajarin donk fa bikin blognya bagus banget…🙂 he…he…

  5. Ifa tha’s good blog …………
    you are a good girl ……………..
    please ……………teach me ifa ……
    love and pray for you……..

  6. hy smarty, it’s cool blog to surf…
    make me jealous to make better one…..
    i have to be able to…..im sure

  7. haryanto said:

    Assalamua’alikum

    Subhanallah….Ifa,web blog nya bagus banget….
    smoga sukses slalu yach..

    Assalamu’alaikum..

  8. assalamu’alaikum wr wb..

    IFA…subhanallah…..tiada kata yg bisa sy sampaikan nih…..ABOUT UR BLOG……..hmmmm……..bukan cuma baguss…tapiiiiii
    BUAGUSSSSSS BANGEEETTTTTT…….

    kerennn…..hmmmm…….zayid jiddan..
    wassalam….

  9. Askum…akak! saya syiqah.. umo 15 thn.. ptama kli saya bka page ni,saya kagum dengan akak coz x suma muslimah yang umur smuda kita akakn peka terhadap ilmu yang sebegini… that’s good 4 all umat islam yang masih leka dek duniawi… k la akak… Askum ;-)SYIQAH_SHAM

  10. Salam kenal…dapat link ini dari Bu Evy….

  11. halo, wah yang baru pulang AFS… BTW kenal Risma gak, dia dari madiun, ngawi, ikut AFS juga, pulang mestinya bareng kamu….

  12. hai …

    nice to surf ur web
    i like this
    very much

    lam kenal
    asep sugiantoro

  13. Assalamu’alaikum wr. wb

    salam kenal..(^_^)
    your blog is jamil jiddan ..

    I like it..

    wassalam.

  14. ifa bikinin aku blog dong
    ifa kamu kangen gak sama desane dewe
    kamu disana kedinginan gak trus kamu ada disana biaya sendiri apa dapat beasiswa fa sekarang hari lebaran maafin aku ya

  15. aku mo kenalan nie> biar tambah temen dan ilmu…😀

  16. assalamu ‘alaikum
    salam kenal mbak …………..
    bagi ilnu bareng ya ke ilmy

  17. subhannallah…
    sukses terus ukhti. coba buka lantera hati. poenya nabila banna. die adx ane. kreatif same

  18. hemmmm……

  19. saudaraq yang kucintai karena allah…
    salam kenal

  20. mioariefiansyah said:

    assalamu’alaikum

    mau jalan2 dulu ya

  21. salam,

    all of them above was right..
    u got a great blog..
    keep it up sis,
    share more with us..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: